Welcome at ENJO GmbH


Bli med og gjør en forskjell!

Vi mener at renhold ikke har noe som helst med kjemikalier å gjøre. I mer enn tretti år har ENJO bevist dette med innovative ENJOtex-fibre og rent vann. Ved å redusere såpeforbruket med opp til 90 % kan vi skåne naturen for plastavfall og kjemikalier som havner i avløpet, samt helsa vår for innånding av og nærkontakt med kjemikalier som kan befinne seg på alle husets flater og i lufta.

Vi ønsker å spre dette videre og trenger din hjelp for å overbevise enda flere om å velge smart og moderne renhold. Vårt mål er å gjøre Norge kjemikaliefritt!

Hva kan du forvente på vårt nettbaserte informasjonsmøte?

Våre såkalte ENJOlife-møter foregår over nett via Zoom, og holdes hver andre tirsdag i måneden (fra kl. 17.30-18.30 og fra kl. 19.30-20.30).

På møtet forklarer vi deg hva ENJO er og hva som ligger bak vår bedriftsfilosofi, samt alt du måtte lure på rundt forhandlerjobben, som kalles ENJOpreneur. Du er velkommen til å stille spørsmål.

Vi gleder oss til å møte deg!

 

Vi har en maksgrense på fem deltakere per møte.

Meld deg på et uforpliktende ENJOlife online-møte, så sender vi deg all ytterligere informasjon du trenger for å delta. Dersom du har valgt en dag det allerede er påmeldt fem deltakere, vil vi foreslå andre datoer for deg.

Registrer deg her for å delta

 

Passer ingen av dagene for deg? Kontakt oss direkte, så finner vi en løsning.

Kontakt oss her.

Nach oben