Είσαστε σίγουροι ότι με την απολύμανση
έχετε σκοτώσει όλα τα βακτήρια;

Εάν ναι, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσετε την άποψή σας σύντομα διότι με ένα φτέρνισμα ή βήξιμο θα εκτοξευθούν χιλιάδες βακτήρια σε απόσταση 15 μέτρων, Θα πρέπει να αντιμετωπίστε άλλα 20.000 βακτήρια που βρέθηκαν κάτω από το παπούτσι του παιδιού σας που μόλις μπήκε στο σπίτι και φυσικά θα πρέπει να υπολογίσετε τα αιωρούμενα βακτήρια που βρίσκονται στο σπίτι σας καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας. Είναι αδύνατον να ζούμε σε έναν αποστειρωμένο κόσμο σκοτώνοντας βακτήρια, διότι αυτά αποτελούν αναγκαίο και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, βρίσκονται πάντα δίπλα μας στον αέρα που αναπνέουμε, στο χώμα, στη θάλασσα. Στο σώμα μας μόνο υπάρχουν 2 δισεκατομμύρια βακτήρια που μας τρέφουν και μας δίνουν ζωή. Μπορείτε να τα αποφύγετε;

Αφού δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα βακτήρια, αυτονόητα δεν μπορούμε να αποφύγουμε και την καθαριότητα. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα σπίτι καθαρό και προπαντώς ασφαλές για τον άνθρωπο. Ωστόσο τα χημικά, όταν εισέρχονται στο σώμα μας, μέσω τη εισπνοής και της επαφής, σκοτώνουν έναν σημαντικό αριθμό βακτηρίων που είναι ζωτικής σημασίας για τον άνθρωπο. Ασθένειες όπως η κοινή αλλεργία δεν δημιουργήθηκαν από την φύση αλλά από τον ίδιο τον οργανισμό μας, ο οποίος αδύναμος, χωρίς ωφέλιμα βακτήρια (αντισώματα) που καταστράφηκαν από τα επικίνδυνα χημικά, προσπαθεί να αμυνθεί. Το ίδιο συμβαίνει ακριβώς με τις πιο πολλές σύγχρονες ασθένειες όπως το άσθμα, η κοινή γρίπη, ο καρκίνος κ.λπ. που δημιουργούνται από την συσσώρευση των επικίνδυνων αυτών χημικών.

Σήμερα η ENJO για αυτόν τον σκοπό σας προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο καθαρισμού, ο οποίος έχει αποδειχθεί ότι είναι 100% ασφαλής, διότι καθαρίζει με το πιο ήπιο μέσο καθαρισμού όπως είναι το νερό, αφαιρεί τα βακτήρια έως 100% και έχει 6 φορές καλύτερα αποτελέσματα.

Με το ENJO μπορούμε επιτέλους να πάρουμε μια βαθιά ανάσα!
 

Τα βακτήρια στη ζωή μας

Είναι γεγονός ότι η γη μας αποτελείται από απροσδιόριστο αριθμό βακτηρίων (ένα κουταλάκι από χώμα περιέχει 10 εκατομμύρια βακτήρια) που είναι ζωτικής σημασίας για την ισορροπία της φύσης. Στο σώμα μας αντίστοιχα συμβιώνουν δισεκατομμύρια βακτήρια που μας τρέφουν και δυναμώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας απέναντι σε όλες τις ασθένειες.
Επιστήμονες επισημάνουν ότι δεν πρέπει να προσπαθούμε να ζούμε σε έναν αποστειρωμένο κόσμο σκοτώνοντας καθημερινά βακτήρια, με απολυμαντικά και άλλα επικίνδυνα χημικά, αλλά θα πρέπει να εφαρμόζουμε τους κανόνες υγιεινής με ήπια μέσα καθαρισμού.


 

ENJO Hellas | 25ης Μαρτίου 38 – 40 | 154 51 Ν. Ψυχικό | Ελλάδα | Τηλ +30 213 0154208 | fax +30 210 6743550 | office@gr.enjo.net